Zlata zgodba

Prijavna stran za BREZPLAČNI STRATEŠKI POSVET z mano!

Strateški posvet NI brezplačno svetovanja in tudi NI klepet ob kavi, temveč strateško usmerjen telefonski pogovor, med katerim bomo preverili, kje lahko naredite preboj, da ste bolj vidni in prepoznavni vaši idealni publiki ter, katera medijska strategija bi najbolje delovala za vas.

Prosim, prijavite se samo v primeru, da boste zagotovo izkoristili svoj termin, če aktivno iščete mentorsko pomoč in, če ste pripravljeni s sodelovanjem začeti takoj.

1. korak: Izpolnite prijavnico spodaj.

2. korak: Na podlagi predlaganih terminov, ki jih boste prejeli na vaš e-mail, si izberite enega za vaš strateški posvet z mano, da raziščeva, kaj vas bo najhitreje in najučinkoviteje izstrelilo na nov nivo ter, kako lahko ustvarjava skupaj.

 

Vprašalnik za prijavo na brezplačni strateški posvet 

Prebral/a sem in se strinjam z varstvom zasebnosti. *

Z oddajo obrazca vas bomo prijavili tudi na brezplačno e.naročnino na podjetniške nasvete, novice in promocijska vabila ZLATE ZGODBE. Prepričani, smo, da vam bodo koristni. Od obvestil se lahko vedno odjavite s klikom na ODJAVA v nogi vsakega sporočila.

Ob naročilu brezplačnega izvoda e-priročnika ZLATI DNEVNIK avtorice Mirele Smajić - IzBrano z Mirelo, se prijavljate na brezplačne nasvete, novice in promocijska vabila.

Vaš osebni vodnik skozi umetnost ustvarjanja!

Prebral/a sem in se strinjam z varstvom zasebnosti. *