Zlata zgodba

VPIS V KLUB ZLATA ZGODBA
12 MESEČNI PERSONALIZIRANI MENTORSKI PROGRAM

12.990 EUR (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.)

7.245 EUR, 2 zaporedna mesečna obroka (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.)

1.390 EUR, 12 zaporednih mesečnih obrokov (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.)

Pomembno!

Plačilu v celoti: opravite nakazilo celotnega zneska na TRR in mi potrdilo o plačilu pošljete na e.mail: zlatazgodba@izbranozmirelo.si.

Plačilo na obroke: opravite z nakazilom prvega obroka na TRR in mi potrdilo o plačilu pošljete na e.mail: zlatazgodba@izbranozmirelo.si.

Podatki za nakazilo:

 • SI56 2900 0005 3456 460 (UniCredit Bank)
 • Izbrano z Mirelo, Mirela Smajić s.p.
 • Maistrova 4
 • 8250 Brežice

Imate pred vpisom še kakšno vprašanje? Pošljite SMS (podpisan z imenom in priimkom) na 031 536 903 ali pišite na zlatazgodba@izbranozmirelo.si

S prijavo v klub soglašate, da ste prebral/a in se strinjate s pogoji nakupa.

KLUB ZLATA ZGODBA obsega …

12 mesečni personalizirani mentorski program in individualno delo z mano za kredibilno in edinstveno prepoznavnost vaše zlata vredne zgodbe, s podporo v vseh fazah poslovanja z jasno medijsko strategijo in marketinškim načrtom.

V skladu z vašo vizijo in podporo, ki jo ZDAJ potrebujete vam mentorsko pomagam in z vami soustvarjam v individualno prilagojenem programu na naslednjih področjih:  

 • ODNOSI Z JAVNOSTMI – PR (načrtovanje in priprava vsebin, člankov in intervjujev, komunikacija z novinarji, priprava novinarske mape in organizacija ter izvedba novinarske konference).
 • PROMOCIJA IN MARKETING:
  Družbena omrežja (načrtovanje in priprava vsebin za objave na družbenem omrežju, pozicioniranje, pridobivanje nove idealne publike in sledilcev).
  Mailingi (načrtovanje in priprava vsebin vsebin v skladu z novim ali obstoječim e.mail marketingom, pridobivanje nove idealne publike in večja mejling lista).
  Dogodki (načrtovanje, priprava in izvedba dogodkov v živo in on-line).
 • STRATEŠKA POVEZOVANJA IN PARTNERSKA SODELOVANJA (vzpostavitev sistema za optimalno sodelovanje z obstoječimi poslovnimi partnerji, ustvarjanje novih strateških povezovanj in partnerskih sodelovanj – več idealne publike, kredibilnost, odpiranje novih vrat …).
 • UREDNIŠTVO, POMOČ PRI PISANJU KNJIGE, IZDAJI, PROMOCIJI IN MARKETINGU


NAČIN DELA

 • Uvodni individualni strateški posvet z mano, da preverimo, na kateri točki ste zdaj, kam želite naprej in katera pot je za vas najbolj primerna, da svoje članstvo v Klubu Zlata zgodba maksimizirate.
 • Strateški posveti na začetku vsakega meseca za jasno medijsko strategijo in marketinški načrt. 
 • Dostop do izbranih orodij, kjer se nalagajo dokumenti za nadaljnjo “obdelavo” do točke, ko je tekst pripravljen za objavo v medijih, mailingov in družbenih omrežij. 
 • Dostop do FB zaprte, kjer lahko kadarkoli zastavljate vprašanja, na katera odgovorim v roku 24 ur. 
 • Delo v KLUBU ZLATA ZGODBA poteka tudi preko e.maila, avdio in video konferenčnih zvezah ter v živo. 

SUPER BONUS OB PLAČILU V ENEM KOSU …

Dodatne tri mesece članstva BREZPLAČNO (vaše članstvo bo trajalo 15, ne 12 mesecev).

Z vpisom danes si zaklenete znesek investicije tudi za morebitno podaljšanje po izteku članstva. Kljub temu, da bo takrat za nove člane investicija bistveno višja, boste vi lahko obnovili svoje članstvo v Klubu Zlata Zgodba za enak znesek, s katerim se vpisujete.

Mnenja
Sodelovanja in Povezovanja

Tadej Perič
avtor knjige Esenca Ubuntuja

“Sodelovanje z Mirelo je bila enkratna izkušnja. Njeno vodstvo in podpora sta bila tisto, kar sem potreboval, da sem zaključil svojo knjigo. Njeni vpogledi in znanje so mi dali nadaljnji navdih pri pisateljevanju in spoznanju, da lahko knjiga postane vir, ki odpira nove priložnosti.
Ne dvomim, da bo navdihnila številne avtorje in s svojo predanostjo sprostila potencial ljudi na edinstven način.
Hvala Mirela!”

Katja Pristušek
učiteljica in avtorica knjige ABC učiteljskega poklica

“Topla, prijazna, dosledna, odgovorna, široka. Vse to in še več je Mirela. Pri njej sem našla ne samo odlično urednico, ampak tudi človeka, ki se je strateško zavzel za pot mojega priročnika vse do knjižnih polic in poskrbel tudi za marketinški del poti. Vso delo je opravila z izrazito skrbnostjo, doslednostjo in v zelo hitrem času.
Ob njej se je v meni prebudil tisti stari, med ljudmi že pozabljeni, občutek skrbi za sočloveka, ki mu z vso svojo ljubeznijo in predanostjo pomagamo na poti k uresničitvi njegovih sanj.

Draga Mirela, hvala, ker ste Človek z velikim Č!”

Nataša Zupanc
novinarka revije in spletnega portala Metropolitan
www.metropolitan.si

“V času internetov in instant sporočil in bližnjic vseh vrst še obstajajo ljudje, kot je Mirela, ki promovirajo poglabljanje v teme, ki zadevajo družbo in vsakega od nas, našo osebno in skupno prihodnost, kar zmorejo omogočati zgolj knjige.”

Tjaši Artnik Knibee – Sarabraj
avtorica knjige Ranljiva, terapevtka Heart-Soul Healing in čuječa coachinja www.iskriv.si

“Delati z Mirelo je vedno čisto veselje. Njena radoživa energija v navezavi s širino pogleda je opora, ki bi si jo vsak želel na svoji poti. Poleg tega me pri njej prevzame srčnost, ki jo vključi v projekte in jim s tem doda neprecenljivo vrednost.”

Melita Kuhar
svetovalka za odnose in avtorica knjižne zbirke “Na kavču v svetovalnici”
www.svetovalnica.si

Mirela je odlična v prepoznavanju nians in odnosnih nitk, ki sem jih vpletala v moje zgodbe, ki so se združene v knjigice z pomenljivim nazivom Na kavču v Svetovalnici podale na pot med slovensko bralstvo.”

Sanja Lončar
soavtorica 23 knjižnih uspešnic, vodja projekta in urednica mesečnika Skupaj za zdravje človeka in narave
www.zazdravje.net

“Ljudje si težko predstavljamo, kaj je v knjigi, znamo pa prepoznati navdušenje, ki ga kaže tisti, ki nam jo priporoča. Mirela nikoli ni “prodajala”, knjig temveč svojega pristnega navdušenja nad njimi. V svetu kjer je vse več tega kar želi našo pozornost in vse manj tega kar je pristno, kar se nas lahko dotakne, in nas zares premakne, so takšni “živi vodiči” zelo dragoceni. Hvala Mirela za veliko prihranjenega časa v iskanju biserjev.”

Damjana Bakarič
avtorica, publicistka, motivatorka, youtuberka in predavateljica www.berem.damjanabakaric.com

“Z Mirelo je užitek delati. Kar koli. Predstavitve knjig, pogovor na kavi, organizacija dogodka. Ali promoviranje branja/knjig. Je profesionalna in še prej – srčna. Ona je eden tistih ljudi, s katerimi se je mogoče dogovoriti o vsem. Razume. Sliši. Posluša. To je redkost. Danes, po vsem, kar sem dala skozi, sodelujem le še z njej podobnimi ljudmi. Vse uspe. Če ne tako, pa na drug način, ki ga nihče ni pričakoval.”

Barbara Vodnik
sopranistka in specialna glasbena pedagoginja
www.vocedivina.si

“Moje izkustvo z Mirelo je odeto v toplino njene izjemne predanosti in srčnosti. Iz nje veje profesionalnost, izbranost misli, besed in dejanj, ki te osvojijo, nagovorijo in spodbudijo v raziskovanje novega, neznanega. Svežina njene neizmerne razgledanosti ter barvite, nesebične mnogostranosti, človeku daje občutje domačnosti, pravih usmeritev in zanesljive podpore na poti do lastnega udejanjanja. Sodelovanje z Mirelo je preprosto pravljično in nenadomestljivo. Hvala Mirela za vse in obilo uspeha na tvoji novi poti. Srčno priporočam!”

Izidor Gašperlin
terapevt in avtor knjig www.terapevt.izidorgasperlin.com

“Sodelovanje z Mirelo mi je ostalo v zelo lepem spominu. Ker sem knjige izdal v samozaložbi, sem s pridom uporabil njene nasvete. O kvaliteti promocije najbolj govori dejstvo, da so vse tri knjige postale uspešnice.”

Renate Rugelj
urednica in založnica
www.bukla.si

“Z nalezljivo pozitivnostjo in entuziazmom je okoli novih knjig pogosto zakuhala kake inovativne projekte in presegla klasične okvirje knjižne promocije.”

Suzana Kramar
urednica in založnica
www.gnostica.si

“Z Mirelo sodelujem že več kot 10 let, in jo res toplo priporočam. Zavzeta, profesionalna, dobra poznavalka knjižnega trga … in obenem srčna in izjemno topla oseba.”

Urška Krišelj Grubar
avtorica knjig in novinarka
www.jana.si

“Zaradi Mirele sem pogledala v knjige, ki bi jih sicer spregledala. Človeška je. Zaupala sem ji najprej kot človeku in potem tudi knjigam, ki jih je promovirala.”

Aleksandra Kelc
avtorica knjig, učiteljica, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal www.aleksandrakelc.si

“Mirela je zelo odprta in srčna oseba. Da ti občutek, da si pri njej zmeraj sprejet. Je dobra sogovornica, ki ti prisluhne z navdušenjem. Spodbudi te, da ustvarjaš, ideje izvedeš in jih deliš z drugimi.”

Biljana Dušič
dr. medicine in svetovalka ajurvedske medicine
www.aditi.si

Sodelovanje z Mirelo? Naj naštejem le vtise: toplo in učinkovito, nasmejano in odgovorno, milo in zrelo. Tako si predstavljam sodelovanje ljudi, ki potujejo – sicer po različnih potkah – v isto smer. V smer Luči.”

Ob naročilu brezplačnega izvoda e-priročnika ZLATI DNEVNIK avtorice Mirele Smajić - IzBrano z Mirelo, se prijavljate na brezplačne nasvete, novice in promocijska vabila.

Vaš osebni vodnik skozi umetnost ustvarjanja!

Prebral/a sem in se strinjam z varstvom zasebnosti. *