Vpis v Klub Zlata Zgodba

OB VPISU DO ČETRTKA, 30. JUNIJ 2022
(PRIHRANEK 1.300 EUR!)

5.600 EUR (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.)

750 EUR (DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.), 9 zaporednih mesečnih obrokov

Pomembno!

Plačilu v celoti: opravite nakazilo celotnega zneska na TRR in mi potrdilo o plačilu pošljete na e.mail: zlatazgodba@izbranozmirelo.si.

Plačilo z mesečnimi obroki: opravite z nakazilom prvega obroka na TRR in mi potrdilo o plačilu pošljete na e.mail: zlatazgodba@izbranozmirelo.si.

Podatki za nakazilo:

 • SI56 2900 0005 3456 460 (UniCredit Bank)
 • Izbrano z Mirelo, Mirela Smajić s.p.
 • Obala 93
 • 6320 Portorož

Imate pred vpisom še kakšno vprašanje? Pošljite SMS (podpisan z imenom in priimkom) na 031 536 903 ali pišite na zlatazgodba@izbranozmirelo.si

S prijavo v klub soglašate, da ste prebral/a in se strinjate s pogoji nakupa.

Kontaktni podatki

Davčni zavezanec

Naslov

Prebral/a sem in se strinjam z varstvom zasebnosti. *

Z oddajo obrazca vas bomo prijavili tudi na brezplačno e.naročnino na podjetniške nasvete, novice in promocijska vabila ZLATE ZGODBE. Prepričani, smo, da vam bodo koristni. Od obvestil se lahko vedno odjavite s klikom na ODJAVA v nogi vsakega sporočila.

ČLANSTVO OBSEGA…

 • 9-MESEČNO MENTORSTVO – Dvakrat mesečno dvourna online mentorska srečanja + možnost postavljanja vprašanj, ki ne morejo čakati na naslednje srečanje v FB skupini.
 • KLUB ZLATA ZGODBA – FB skupina zlatih klubovk in klubovcev celoten čas trajanja vašega članstva z neomejenim dostopom do vseh posnetkov celoten čas trajanja tečaja.
 • [BONUS] 4 SEMINARJI/SKUPINSKI TRENINGI, eden vsako četrtletje, vsakič na drugo temo (Strategije za pridobivanje nove publike preko družbenega omrežja, dogodkov in publicitete; “Silovita puščica” za najboljše možne rezultate iz povezanih in usklajenih navdihnjenih akcij, …) – trenutno so vsi online, ko bo možno, bomo kombinirali med online in offline.
 • [BONUS] Z vpisom danes si “zaklenete” znesek investicije tudi za morebitno podaljšanje po izteku vašega članstva. Kljub temu, da bo takrat za nove člane investicija že bistveno višja, boste vi lahko obnovili svoje članstvo za enak znesek, s katerim se vpisujete.
 • [BONUS] Dodatne tri mesece članstva BREZPLAČNO (vaše članstvo bo trajalo 12, ne 9 mesecev).
 • [SUPER BONUS] “Done For You” (Enkrat mesečno članek ali intervju z vami in objava v medijih za katero jaz poskrbim, da vam pomagam pri konsistentni prisotnosti v medijih).
 • To je ZADNJA PRILOŽNOST, da se med prvimi vpišete v skupinski mentorski program. V petek, 1.7.2022, se investicija zviša na 6.900 EUR oziroma 900 EUR, 9 zaporednih mesečnih obrokov.

SUPER BONUS OB PLAČILU V ENEM KOSU …

 • 90-minutni individualni online mentorski posvet “Vaša najhitrejša pot do želene publicitete in edinstvene prepoznavnosti na trgu” – v prvih dveh tednih od vpisa v terminu po dogovoru za najboljši možen začetek.

OB VPISU DO ČETRTKA, 30.6.2022 BONUS ŠE …

 • Dodatne tri mesece članstva BREZPLAČNO (vaše članstvo bo trajalo 15, ne 12 mesecev).

Mnenja
Sodelovanje & Povezovanje

Nataša Zupanc
novinarka revije in spletnega portala Metropolitan
www.metropolitan.si

“V času internetov in instant sporočil in bližnjic vseh vrst še obstajajo ljudje, kot je Mirela, ki promovirajo poglabljanje v teme, ki zadevajo družbo in vsakega od nas, našo osebno in skupno prihodnost, kar zmorejo omogočati zgolj knjige.”

Sarabraj,
avtorica knjige Ranljiva, terapevtka Heart-Soul Healing in čuječa coachinja www.iskriv.si

“Delati z Mirelo je vedno čisto veselje. Njena radoživa energija v navezavi s širino pogleda je opora, ki bi si jo vsak želel na svoji poti. Poleg tega me pri njej prevzame srčnost, ki jo vključi v projekte in jim s tem doda neprecenljivo vrednost.”

Melita Kuhar,
svetovalka za odnose in avtorica knjižne zbirke “Na kavču v svetovalnici”
www.svetovalnica.si

Mirela je odlična v prepoznavanju nians in odnosnih nitk, ki sem jih vpletala v moje zgodbe, ki so se združene v knjigice z pomenljivim nazivom Na kavču v Svetovalnici podale na pot med slovensko bralstvo.”

Sanja Lončar,
soavtorica 23 knjižnih uspešnic, urednica
www.zazdravje.net

“Ljudje si težko predstavljamo, kaj je v knjigi, znamo pa prepoznati navdušenje, ki ga kaže tisti, ki nam jo priporoča. Mirela nikoli ni “prodajala”, knjig temveč svojega pristnega navdušenja nad njimi. V svetu kjer je vse več tega kar želi našo pozornost in vse manj tega kar je pristno, kar se nas lahko dotakne, in nas zares premakne, so takšni “živi vodiči” zelo dragoceni. Hvala Mirela za veliko prihranjenega časa v iskanju biserjev.”

Damjana Bakarič,
avtorica, publicistka, motivatorka, youtuberka in predavateljica www.berem.damjanabakaric.com

“Z Mirelo je užitek delati. Kar koli. Predstavitve knjig, pogovor na kavi, organizacija dogodka. Ali promoviranje branja/knjig. Je profesionalna in še prej – srčna. Ona je eden tistih ljudi, s katerimi se je mogoče dogovoriti o vsem. Razume. Sliši. Posluša. To je redkost. Danes, po vsem, kar sem dala skozi, sodelujem le še z njej podobnimi ljudmi. Vse uspe. Če ne tako, pa na drug način, ki ga nihče ni pričakoval.”

Barbara Vodnik,
sopranistka in specialna glasbena pedagoginja
www.vocedivina.si

“Moje izkustvo z Mirelo je odeto v toplino njene izjemne predanosti in srčnosti. Iz nje veje profesionalnost, izbranost misli, besed in dejanj, ki te osvojijo, nagovorijo in spodbudijo v raziskovanje novega, neznanega. Svežina njene neizmerne razgledanosti ter barvite, nesebične mnogostranosti, človeku daje občutje domačnosti, pravih usmeritev in zanesljive podpore na poti do lastnega udejanjanja. Sodelovanje z Mirelo je preprosto pravljično in nenadomestljivo. Hvala Mirela za vse in obilo uspeha na tvoji novi poti. Srčno priporočam!”

Izidor Gašperlin,
terapevt in avtor knjig www.terapevt.izidorgasperlin.com

“Sodelovanje z Mirelo mi je ostalo v zelo lepem spominu. Ker sem knjige izdal v samozaložbi, sem s pridom uporabil njene nasvete. O kvaliteti promocije najbolj govori dejstvo, da so vse tri knjige postale uspešnice.”

Renate Rugelj,
urednica in založnica
www.bukla.si

“Z nalezljivo pozitivnostjo in entuziazmom je okoli novih knjig pogosto zakuhala kake inovativne projekte in presegla klasične okvirje knjižne promocije.”

Suzana Kramar,
urednica in založnica
www.gnostica.si

“Z Mirelo sodelujem že več kot 10 let, in jo res toplo priporočam. Zavzeta, profesionalna, dobra poznavalka knjižnega trga … in obenem srčna in izjemno topla oseba.”

Urška Krišelj Grubar,
avtorica knjig in novinarka
www.jana.si

“Zaradi Mirele sem pogledala v knjige, ki bi jih sicer spregledala. Človeška je. Zaupala sem ji najprej kot človeku in potem tudi knjigam, ki jih je promovirala.”

Aleksandra Kelc,
avtorica, učiteljica, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal www.aleksandrakelc.si

“Mirela je zelo odprta in srčna oseba. Da ti občutek, da si pri njej zmeraj sprejet. Je dobra sogovornica, ki ti prisluhne z navdušenjem. Spodbudi te, da ustvarjaš, ideje izvedeš in jih deliš z drugimi.”

Biljana Dušič,
dr. medicine in svetovalka ajurvedske medicine
www.aditi.si

Sodelovanje z Mirelo? Naj naštejem le vtise: toplo in učinkovito, nasmejano in odgovorno, milo in zrelo. Tako si predstavljam sodelovanje ljudi, ki potujejo – sicer po različnih potkah – v isto smer. V smer Luči.”