Zlata zgodba

Mnenja strank
Sodelovanja - Povezovanja

Romana Čolić
zakonsko – družinska psihoterapevtka in avtorica knjižne uspešnice Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe
www.psihoterapijapot.si

Program V 90 dneh do knjige, ki ga vodi Mirela, je bil zame izkušnja, ki je presegla meje mojih pričakovanj. S svojimi bogatimi izkušnjami in znanji me je ves čas programa kot svetilnik usmerjala na poti do mojega cilja – in edinstvena knjiga IZSTOPI IZ IZGORELOSTI IN ZAŽIVI SEBE se je rodila. Z Mirelino pomočjo sem iz sebe priklicala najboljše, kar se odraža na vsaki strani te knjige, na katero sem izjemno ponosna. 

Posebej dragoceno se mi je zdelo, da je moje delo pregledala in urejala strokovnjakinja v svetu publiciranja. Njeni nasveti in povratne informacije so stran za stranjo oblikovale moje besedilo v umetnino. 

Mirelin pristop je bil zaznamovan z velikim srcem in razumevanjem. Vedno je bila pripravljena poslušati, tudi v trenutkih, ko sem se znašla v labirintu dvomov. Bila je moj trdni steber za motivacijo, ki je ohranjala ustvrajalni zagon, tudi ko se mi je zdelo, da je pot pred menoj preveč nepredvidljiva.

Pisanje knjige je bilo zame tudi osebno potovanje, ki je seglo v globine mojega življenja in izkušenj. To potovanje mi je prineslo bogatstvo novih uvidov in me obogatilo kot osebo. Prepričana sem, da bo moja knjiga blesteč rekvizit na moji poti, ki mi bo pomagal pedstaviti svoje delo širši publki. 

Zdaj, ko je knjiga končana, se pred menoj odpirajo nova obzorja. Sodelovanje v intervjujih in dogovori za sodelovanja že kažejo na neverjetne priložnosti, ki mi jih bo ta knjiga omogočila. Moje srce je polno hvaležnosti za vse to. 

Nataša Zupanc
novinarka revije in spletnega portala Metropolitan
www.metropolitan.si

“V času internetov in instant sporočil in bližnjic vseh vrst še obstajajo ljudje, kot je Mirela, ki promovirajo poglabljanje v teme, ki zadevajo družbo in vsakega od nas, našo osebno in skupno prihodnost, kar zmorejo omogočati zgolj knjige.”

Tjaši Artnik Knibbe – Sarabraj
avtorica knjige Ranljiva, terapevtka Heart-Soul Healing in čuječa coachinja www.iskriv.si

“Delati z Mirelo je vedno čisto veselje. Njena radoživa energija v navezavi s širino pogleda je opora, ki bi si jo vsak želel na svoji poti. Poleg tega me pri njej prevzame srčnost, ki jo vključi v projekte in jim s tem doda neprecenljivo vrednost.”

Melita Kuhar
svetovalka za odnose in avtorica knjižne zbirke “Na kavču v svetovalnici”
www.svetovalnica.si

“Mirela je odlična v prepoznavanju nians in odnosnih nitk, ki sem jih vpletala v moje zgodbe, ki so se združene v knjigice z pomenljivim nazivom Na kavču v Svetovalnici podale na pot med slovensko bralstvo.”

Sanja Lončar
soavtorica 23 knjižnih uspešnic, vodja projekta in urednica mesečnika Skupaj za zdravje človeka in narave
www.zazdravje.net

“Ljudje si težko predstavljamo, kaj je v knjigi, znamo pa prepoznati navdušenje, ki ga kaže tisti, ki nam jo priporoča. Mirela nikoli ni “prodajala”, knjig temveč svojega pristnega navdušenja nad njimi. V svetu kjer je vse več tega kar želi našo pozornost in vse manj tega kar je pristno, kar se nas lahko dotakne, in nas zares premakne, so takšni “živi vodiči” zelo dragoceni. Hvala Mirela za veliko prihranjenega časa v iskanju biserjev.”

Damjana Bakarič
avtorica, publicistka, motivatorka, youtuberka in predavateljica www.berem.damjanabakaric.com

“Z Mirelo je užitek delati. Kar koli. Predstavitve knjig, pogovor na kavi, organizacija dogodka. Ali promoviranje branja/knjig. Je profesionalna in še prej – srčna. Ona je eden tistih ljudi, s katerimi se je mogoče dogovoriti o vsem. Razume. Sliši. Posluša. To je redkost. Danes, po vsem, kar sem dala skozi, sodelujem le še z njej podobnimi ljudmi. Vse uspe. Če ne tako, pa na drug način, ki ga nihče ni pričakoval.”

Barbara Vodnik
sopranistka in specialna glasbena pedagoginja www.vocedivina.si

“Moje izkustvo z Mirelo je odeto v toplino njene izjemne predanosti in srčnosti. Iz nje veje profesionalnost, izbranost misli, besed in dejanj, ki te osvojijo, nagovorijo in spodbudijo v raziskovanje novega, neznanega. Svežina njene neizmerne razgledanosti ter barvite, nesebične mnogostranosti, človeku daje občutje domačnosti, pravih usmeritev in zanesljive podpore na poti do lastnega udejanjanja. Sodelovanje z Mirelo je preprosto pravljično in nenadomestljivo. Hvala Mirela za vse in obilo uspeha na tvoji novi poti. Srčno priporočam!”

Izidor Gašperlin
terapevt in avtor knjig www.terapevt.izidorgasperlin.com

“Sodelovanje z Mirelo mi je ostalo v zelo lepem spominu. Ker sem knjige izdal v samozaložbi, sem s pridom uporabil njene nasvete. O kvaliteti promocije najbolj govori dejstvo, da so vse tri knjige postale uspešnice.”

Renate Rugelj
urednica in založnica
www.bukla.si

 “Z nalezljivo pozitivnostjo in entuziazmom je okoli novih knjig pogosto zakuhala kake inovativne projekte in presegla klasične okvirje knjižne promocije.”

Suzana Kramar
urednica in založnica 
www.gnostica.si

“Z Mirelo sodelujem že več kot 10 let, in jo res toplo priporočam. Zavzeta, profesionalna, dobra poznavalka knjižnega trga … in obenem srčna in izjemno topla oseba.”

Urška Krišelj Grubar
avtorica knjig in novinarka
www.jana.si

“Zaradi Mirele sem pogledala v knjige, ki bi jih sicer spregledala. Človeška je. Zaupala sem ji najprej kot človeku in potem tudi knjigam, ki jih je promovirala.”

Aleksandra Kelc
avtorica knjig, učiteljica, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal www.aleksandrakelc.si

“Mirela je zelo odprta in srčna oseba. Da ti občutek, da si pri njej zmeraj sprejet. Je dobra sogovornica, ki ti prisluhne z navdušenjem. Spodbudi te, da ustvarjaš, ideje izvedeš in jih deliš z drugimi.”

Biljana Dušič
dr. medicine in svetovalka ajurvedske medicine www.aditi.si

“Sodelovanje z Mirelo? Naj naštejem le vtise: toplo in učinkovito, nasmejano in odgovorno, milo in zrelo. Tako si predstavljam sodelovanje ljudi, ki potujejo – sicer po različnih potkah – v isto smer. V smer Luči.”

Dušan Enova

Dušan Enova
klinični psiholog fizioterapevt, avtor knjig in umetnik
Društvo za pomoč z umetnostjo Lotisa

“Srečati se z Mirelo je prijetno doživetje, sodelovati z njo je pa poklon, ki ga življenje ne podari vsak dan in vsakomur.”

Natalie Cvikl Postružnik
urednica Navdihni.me in coachinja
www.navdihni.me

“Mirelo sem vedno opazovala z dveh vidikov: prvi je bil pisateljski, če hočete novinarski, kot pripovedovalko zgodb; drugi je bil njen strokovni odnos, srčnost, odzivnost in sposobnost povezovanja ciljev naročnika s pripravljenimi vsebinami.”

Vid Legradic

Vid Legradič
avtor knjig in turistični vodič www.travid.si

“S svojo pozitivno energijo in praktičnimi nasveti mi je pomagala pri spoznavanju pristopov k trženju mojega knjižnega dela.”

Ob naročilu brezplačnega izvoda e-priročnika ZLATI DNEVNIK avtorice Mirele Smajić - IzBrano z Mirelo, se prijavljate na brezplačne nasvete, novice in promocijska vabila.

Vaš osebni vodnik skozi umetnost ustvarjanja!

Prebral/a sem in se strinjam z varstvom zasebnosti. *