Mnenja strank
Sodelovanja - Povezovanja

Nataša Zupanc
novinarka
www.metropolitan.si

“V času internetov in instant sporočil in bližnjic vseh vrst še obstajajo ljudje, kot je Mirela, ki promovirajo poglabljanje v teme, ki zadevajo družbo in vsakega od nas, našo osebno in skupno prihodnost, kar zmorejo omogočati zgolj knjige.”

Sarabraj,
avtorica knjige Ranljiva, terapevtka Heart-Soul Healing in čuječa coachinja www.iskriv.si

“Delati z Mirelo je vedno čisto veselje. Njena radoživa energija v navezavi s širino pogleda je opora, ki bi si jo vsak želel na svoji poti. Poleg tega me pri njej prevzame srčnost, ki jo vključi v projekte in jim s tem doda neprecenljivo vrednost.”

Melita Kuhar,
svetovalka za odnose in avtorica knjig
www.svetovalnica.si

“Mirela je odlična v prepoznavanju nians in odnosnih nitk, ki sem jih vpletala v moje zgodbe, ki so se združene v knjigice z pomenljivim nazivom Na kavču v Svetovalnici podale na pot med slovensko bralstvo.”

Sanja Lončar,
soavtorica 23 knjižnih uspešnic, urednica www.zazdravje.net

“Ljudje si težko predstavljamo, kaj je v knjigi, znamo pa prepoznati navdušenje, ki ga kaže tisti, ki nam jo priporoča. Mirela nikoli ni “prodajala”, knjig temveč svojega pristnega navdušenja nad njimi. V svetu kjer je vse več tega kar želi našo pozornost in vse manj tega kar je pristno, kar se nas lahko dotakne, in nas zares premakne, so takšni “živi vodiči” zelo dragoceni. Hvala Mirela za veliko prihranjenega časa v iskanju biserjev.”

Damjana Bakarič,
avtorica knjig, youtuberka www.berem.damjanabakaric.com

“Z Mirelo je užitek delati. Kar koli. Predstavitve knjig, pogovor na kavi, organizacija dogodka. Ali promoviranje branja/knjig. Je profesionalna in še prej – srčna. Ona je eden tistih ljudi, s katerimi se je mogoče dogovoriti o vsem. Razume. Sliši. Posluša. To je redkost. Danes, po vsem, kar sem dala skozi, sodelujem le še z njej podobnimi ljudmi. Vse uspe. Če ne tako, pa na drug način, ki ga nihče ni pričakoval.”

Barbara Vodnik,
sopranistka in specialna glasbena pedagoginja www.vocedivina.si

“Moje izkustvo z Mirelo je odeto v toplino njene izjemne predanosti in srčnosti. Iz nje veje profesionalnost, izbranost misli, besed in dejanj, ki te osvojijo, nagovorijo in spodbudijo v raziskovanje novega, neznanega. Svežina njene neizmerne razgledanosti ter barvite, nesebične mnogostranosti, človeku daje občutje domačnosti, pravih usmeritev in zanesljive podpore na poti do lastnega udejanjanja. Sodelovanje z Mirelo je preprosto pravljično in nenadomestljivo. Hvala Mirela za vse in obilo uspeha na tvoji novi poti. Srčno priporočam!”

Izidor Gašperlin,
terapevt in avtor knjig www.terapevt.izidorgasperlin.com

“Sodelovanje z Mirelo mi je ostalo v zelo lepem spominu. Ker sem knjige izdal v samozaložbi, sem s pridom uporabil njene nasvete. O kvaliteti promocije najbolj govori dejstvo, da so vse tri knjige postale uspešnice.”

Renate Rugelj,
urednica in založnica
www.bukla.si

 “Z nalezljivo pozitivnostjo in entuziazmom je okoli novih knjig pogosto zakuhala kake inovativne projekte in presegla klasične okvirje knjižne promocije.”

Suzana Kramar,
urednica in založnica 
www.gnostica.si

“Z Mirelo sodelujem že več kot 10 let, in jo res toplo priporočam. Zavzeta, profesionalna, dobra poznavalka knjižnega trga … in obenem srčna in izjemno topla oseba.”

Urška Krišelj Grubar,
avtorica knjig in novinarka
www.jana.si

“Zaradi Mirele sem pogledala v knjige, ki bi jih sicer spregledala. Človeška je. Zaupala sem ji najprej kot človeku in potem tudi knjigam, ki jih je promovirala.”

Aleksandra Kelc,
avtorica, učiteljica, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal www.aleksandrakelc.si

“Mirela je zelo odprta in srčna oseba. Da ti občutek, da si pri njej zmeraj sprejet. Je dobra sogovornica, ki ti prisluhne z navdušenjem. Spodbudi te, da ustvarjaš, ideje izvedeš in jih deliš z drugimi.”

Biljana Dušič,
dr. medicine in svetovalka ajurvedske medicine www.aditi.si

“Sodelovanje z Mirelo? Naj naštejem le vtise: toplo in učinkovito, nasmejano in odgovorno, milo in zrelo. Tako si predstavljam sodelovanje ljudi, ki potujejo – sicer po različnih potkah – v isto smer. V smer Luči.”

Dušan Enova

Dušan Enova,
klinični psiholog fizioterapevt, avtor knjig in umetnik
Društvo za pomoč z umetnostjo Lotisa

“Srečati se z Mirelo je prijetno doživetje, sodelovati z njo je pa poklon, ki ga življenje ne podari vsak dan in vsakomur.”

Natalie Cvikl Postružnik,
urednica Navdihni.me in coachinja
www.navdihni.me

“Mirelo sem vedno opazovala z dveh vidikov: prvi je bil pisateljski, če hočete novinarski, kot pripovedovalko zgodb; drugi je bil njen strokovni odnos, srčnost, odzivnost in sposobnost povezovanja ciljev naročnika s pripravljenimi vsebinami.”

Vid Legradic

Vid Legradič,
avtor knjig in turistični vodič www.travid.si

“S svojo pozitivno energijo in praktičnimi nasveti mi je pomagala pri spoznavanju pristopov k trženju mojega knjižnega dela.”