Zlata zgodba

PERSONALIZIRANI MENTORSKI PROGRAM

INDIVIDUALNO DELO

 

Individualno delo z mano je višje cenovna investicija v popolnoma prilagojen in po meri oblikovan program za uveljavljene podjetnike/ce in posameznike/ce na začetku poslovne poti.

Personalizirani mentorski program je usklajen s potrebami, cilji in vizijo za delo na hitrem in učinkovitem uresničevanju zastavljenih ciljev

KLUB ZLATA ZGODBA

KLUB ZLATA ZGODBA – 12 MESEČNI PERSONALIZIRANI MENTORSKI PROGRAM obsega …

Individualno delo z mano za edinstveno prepoznavnost in kredibilnost vaše zlata vredne zgodbe, s podporo v vseh fazah poslovanja, publiciteto, jasno medijsko strategijo in marketinškim načrtom.

V skladu z vašo vizijo in podporo, ki jo ZDAJ potrebujete vam mentorsko pomagam in z vami soustvarjam v individualno prilagojenem programu na naslednjih področjih:  

 • ODNOSI Z JAVNOSTMI – PR (načrtovanje in priprava vsebin, člankov in intervjujev, komunikacija z novinarji, priprava novinarske mape in organizacija ter izvedba novinarske konference).

   

 • PROMOCIJA IN MARKETING:
  Družbena omrežja (načrtovanje in priprava vsebin za objave na družbenem omrežju, pozicioniranje, pridobivanje nove idealne publike in sledilcev).
  Mailingi (načrtovanje in priprava vsebin vsebin v skladu z novim ali obstoječim e.mail marketingom, pridobivanje nove idealne publike in večja mejling lista).
  Dogodki (načrtovanje, priprava in izvedba dogodkov v živo in on-line).

   

 • STRATEŠKA POVEZOVANJA IN PARTNERSKA SODELOVANJA (vzpostavitev sistema za optimalno sodelovanje z obstoječimi poslovnimi partnerji, ustvarjanje novih strateških povezovanj in partnerskih sodelovanj – več idealne publike, kredibilnost, odpiranje novih vrat …).

   

 • UREDNIŠTVO, POMOČ PRI PISANJU KNJIGE, IZDAJI, PROMOCIJI IN MARKETINGU

"V 90 DNEH DO KNJIGE!"

“V 90 DNEH DO KNJIGE” je celovit individualno prilagojen program za podjetnike in podjetnice za knjigo “na ključ”, ki vključuje …

 • UVODNI INDIVIDUALNI  STRATEŠKI POGOVOR za osvetlitev tematike, ki bo zajeta v knjigi, vaši UNIKATNI POSLOVNI VIZITKI. (NAČRT)
 • ČASOVNI OKVIR za kontinuirano delo in poglabljanje v tematiko na tedenski ravni, s pomočjo vprašalnika in smernic za pisanje. (PROCES)
 • POMOČ PRI PISANJU KNJIGE, s pomočjo coachinga, “ghost writer-ja”, avdio posnetkov, intervjuja ali pogovora. (INDIVIDUALNO PRILAGOJEN NAČIN ZA USTVARJANJE KNJIGE)
 • TEDENSKA INDIVIDUALNA SREČANJA za motivacijo, navdih in preseganje izzivov. (MOTIVACIJA)
 • UREDNIŠTVO, ki vključuje strateško oblikovanje in urejanje teksta z elementi »DONE FOR YOU«. (IMPLEMENTACIJA)
 • NOVINARSKO KONFERENCO IN PRVI JAVNI DOGODEK, ki vključuje pripravo novinarske mape, promo materiala in komunikacijo z novinarji. (LANSIRANJE KNJIGE NA TRG)
 • SVETOVANJE, POMOČ IN PODPORA v vseh fazah 90 dnevnega procesa ustvarjanja knjige, da se pozicionirate kot avtor in strokovnjak na področju. (CELOVITA INDIVIDUALNA PODPORA)
 • PRESENEČENJA za premikanje meja možnega. (Moje DARILO vam za bližnjice do nove publike in večje prepoznavnosti) 
 • SUPER BONUS za hitro odločitev – za vpis v program na strateškem posvetu.

Ob naročilu brezplačnega izvoda e-priročnika ZLATI DNEVNIK avtorice Mirele Smajić - IzBrano z Mirelo, se prijavljate na brezplačne nasvete, novice in promocijska vabila.

Vaš osebni vodnik skozi umetnost ustvarjanja!

Prebral/a sem in se strinjam z varstvom zasebnosti. *