12 MESEČNI PERSONALIZIRANI MENTORSKI PROGRAM

INDIVIDUALNO DELO

 

Individualno delo z mano je višje cenovna investicija v popolnoma prilagojen in po meri oblikovan program za uveljavljene podjetnike/ce in posameznike/ce na začetku poslovne poti.

Personalizirani mentorski program je usklajen s potrebami, cilji in vizijo za delo na hitrem in učinkovitem uresničevanju zastavljenih ciljev

Zlati paket KLUB ZLATA ZGODBA

KLUB ZLATA ZGODBA – 12 MESEČNI PERSONALIZIRANI MENTORSKI PROGRAM obsega …

Individualno delo z mano za edinstveno prepoznavnost in kredibilnost vaše zlata vredne zgodbe, s podporo v vseh fazah poslovanja, publiciteto, jasno medijsko strategijo in marketinškim načrtom.

V skladu z vašo vizijo in podporo, ki jo ZDAJ potrebujete vam mentorsko pomagam in z vami soustvarjam v individualno prilagojenem programu na naslednjih področjih:  

 • ODNOSI Z JAVNOSTMI – PR (načrtovanje in priprava vsebin, člankov in intervjujev, komunikacija z novinarji, priprava novinarske mape in organizacija ter izvedba novinarske konference).

   

 • PROMOCIJA IN MARKETING:
  Družbena omrežja (načrtovanje in priprava vsebin za objave na družbenem omrežju, pozicioniranje, pridobivanje nove idealne publike in sledilcev).
  Mailingi (načrtovanje in priprava vsebin vsebin v skladu z novim ali obstoječim e.mail marketingom, pridobivanje nove idealne publike in večja mejling lista).
  Dogodki (načrtovanje, priprava in izvedba dogodkov v živo in on-line).

   

 • STRATEŠKA POVEZOVANJA IN PARTNERSKA SODELOVANJA (vzpostavitev sistema za optimalno sodelovanje z obstoječimi poslovnimi partnerji, ustvarjanje novih strateških povezovanj in partnerskih sodelovanj – več idealne publike, kredibilnost, odpiranje novih vrat …).

   

 • UREDNIŠTVO, POMOČ PRI PISANJU KNJIGE, IZDAJI, PROMOCIJI IN MARKETINGU

Zlati paket 12X "DONE FOR YOU"

ZLATI PAKET 12x “DONE FOR YOU” vključuje …

 • spoznavni vprašalnik, da Mirela spozna vas, vašo vizijo, cilje in potrebe. 
 • Enkrat mesečno 90 minutni strateški posvet za jasno medijsko strategijo in marketinški načrt + posnetek srečanja.
 • 12 individualno prilagojenih intenzivov za skupno delo in “done for you” + posnetek srečanja.
 • Enkrat mesečno 60 minutni mentorski posvet za morebitna vprašanja, ki se pojavijo vmes + posnetek srečanja.
 • SUPER BONUS za hitro odločitev – za vpis v program na strateškem posvetu.